GEMBIRD USB BLUETOOTH V.2.1 DONGLE DRIVER DOWNLOAD

Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Vul dan hier uw emailadres in.

Uploader: Fenririsar
Date Added: 13 April 2014
File Size: 39.35 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 72863
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd.

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Email deze handleiding Delen: U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten.

GEMBIRD BTD-MINI3 USB Bluetooth v.2.1 Class II dongle

Vul dan hier uw emailadres in. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol.

Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email bluetootg ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

  GEFORCE FX5500 DDR 128MB DRIVER

Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. De handleiding is 4,82 mb groot. Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent!

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een v.22.1 identificatienummer, of een geheim adres. Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken.

Tiny Bluetooth v Class I dongle (BTD-MINI2)

Stel uw vraag in het forum. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email.

Uw handleiding is per email verstuurd. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

  CASPER NIRVANA NB WIRELESS DRIVER DOWNLOAD

Tiny USB Bluetooth v Class II dongle (BTD-MINI3)

Controleer uw email Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan bluteooth bij uw provider.